Ztrápení lidé

Ztrápení lidé

Anotace: Aby se sebevražda nestala masovou záležitostí:(

Ztrápená duše odlétá tam vzhůru
už je dobře...starostí měla fůru.
Ztrápené srdíčko přestalo bít,
konečně mělo dovolené se uklidnit
Ztrápené tělo drží lano a trám,
ono je samá jizva,samý šrám.
Ztrápený člověk,co nedávno se smál,
už dál nemohl...a tak to radši vzdal.
V rodině,ze které dřív ozýval se smích,
ztrápené lidi tu zanechal v depresích.
Ztrápené kamarády,dívku,co ho chtěla...
snad nebude trám přidržovat také jejich těla...
Autor mosquito, 28.04.2007
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Snad.....Je krásná.

03.05.2007 13:55:00 | Azazen

Naprosto dokonalé, výstižné.. nádhera!

28.04.2007 21:41:00 | Taya

Snad ne... už toho prvního života je škoda...

28.04.2007 17:57:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí