Chci...

Chci...

Anotace: Pár skromných přání...

Chci zapomenout na všechny starosti
a užít si jen samé radosti.

Chci přestat bloudit sám v sobě
a všechnu svojí lásku dát tobě.

Chci začít naplno dýchat
a tebe jemně se dotýkat.

Chci přestat konce se bát
a slyšet tebe pořád se smát.

Chci tyhle přání si splnit
a tvoje city nikdy nezranit.
Autor Arakkis, 08.04.2005
Přečteno 367x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí