Teenager

Teenager

Anotace: Aneb básnička jen pro čtení:)...skládala jsem jí v 13ti letech.

Jak ráno budík zazvoní
nejeden slzu uroní.
„Už zase půjdu do školy,
už zase budou úkoly.“
Tak stejně ráno vyrazí,
před školou ho však zamrazí.
„Že by tu škola nebyla?
Jen ze mě dělaj debila!“
Jde zpátky šedou ulicí,
tu narazí na spící.
Jen tak ty dva obejde,
„Ať je tak někdo zajede!“
Usadí se před telkou,
pak se mu chce na velkou.
A když vyjde ze záchoda,
čeká ho nemilá shoda.
Někdo mu CD rozsednul,
hrozný běs ho popadnul.
Tohle není jiná sféra,
to je život teenagera!
Autor ajinecka.ch, 28.04.2007
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrý..... :D

28.04.2007 18:40:00 | Malá Trapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí