Maska

Maska

Anotace: Co se skrývá pod maskou

Je na čase zahodit masku
a odhalit svou pravou tvář,
začít rozdávat lásku,
jak slunce svoji zář.

Už nechci své city skrývat
a být jak kámen stoletý,
musím na svět srdcem se dívat,
než moje štěstí mi uletí.

Proč je tak těžké přiznat si,
že cítím lásku či žal,
já nechci propadat depresi,
z toho co mi život dal.
Autor Arakkis, 08.04.2005
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....:´(

08.04.2006 12:53:00 | vampire´s princes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí