Boj

Boj

Anotace: špatná nálada

za*ranej život,
za*ranej svět,
nejradči bych před vše,
postavil zeď!
Ale to nejde,
duše mě bolí,
vim,že nepřejde,
stahujou se mraky,
už shiluje se k boji!
Obloha je šedá,
myšlenka zlá si mě našla,
pomalu na mě sedá,
a jiskra naděje zivota pomalu zhasla.
Vyhoříva mi oheň,plaménky zhasínají,
A lidé co snili,pomalu dosnívají!
Je po boji, a lidi umírají,
pomalu ale jiste usínají,
usinají v jinotaji,
v bource myslenek,
jinem kraji.
Kdo z nich za to mohl,
kdo z nich co kdy provedl,
každý z nich se pro hlínu ohl,
každý,kdo na bojiště pohlédl.
Když bouřka se spustila,
krutost a nespravedlnost,
a lítost a cnost,
ta ustoupila.
jen ta válka tu snámi byla,
ať už budu dýchat,nebo budu v nebi,
pořád bucu přemejšlet,o tom,
co není...
a o tom co bude
Autor volatilis®, 28.04.2007
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí