O lásce

O lásce

Anotace: Jedna básnička, která vznikla zhruba před rokem.

Jsi jak pramen, v lese studánka,
co dává vodu svěží,
Jsi tajemná jako hádanka,
co uhodnu ji stěží.

Jsi jak anděl, krásná diva,
i ve vlasech máš slunce zář,
někdy v nich jsou čertí růžky,
a jindy zase svatozář.

Někdy v Tobě čísti mohu,
jak v otevřené knize,
jindy je vše zahalené,
to pak přijde krize,

Však krize černá rychle přejde,
my vznesem se až do nebe,
Bez lásky přec žíti nejde,
A já nemohu žít bez tebe!
Autor Samuel Thorn, 08.04.2005
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak já potrefen láskou začal akorát psát si deník a už mě to zase po pár letech přešlo, bohužel. Ale výborné!

19.07.2007 15:06:00 | Mvek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí