Černé myšlenky a deprese...

Černé myšlenky a deprese...

Anotace: Tak jak by jste se rozhodli Vy?

Sbírka: Básně 2

Chvíle smutku a zármutku...
tohle není dobré v skutku.
Nenávidím tyhle chvíle...
Pořád se cítím provinile.
Napadli mě špatné věci...
tohle prostě nejde přeci.
To mi teď už nepomůže...
semnou nikdo nic nezmůže.
Jedna hloupost bloudí hlavou...
a hraje si na tu pravou.

"Nehraj si na anděla...
nepatříš do kostela.
Malá špatnost neuškodí...
a teďko se to prostě hodí."

Tohle je fakt prostě nefér...
byl by s toho jenom malér.
Chci se vyhnout problému...
to je chyba systému.
Myšlenka mi kalí hlavu...
ven jí prostě nedostanu.

"Poslechnou ho ???...
Provést blbost ???
Zavrhnout ho ???...
Získat možnost ???
Zavrhnou tu špatnou chvíli ???...
Nepodlehnou téhle mýli ???"

Na otázku neodpovím byla by to chyba.
Stát se může prostě všechno mlčím jako ryba…
Autor PubertyAuthor, 29.04.2007
Přečteno 340x
Tipy 2
Poslední tipující: sendy19
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Má to slabsi mista, ale podle me to neni uplne spatny.. :o)

29.04.2007 10:24:00 | colorka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí