Právě teď...

Právě teď...

Anotace: ...

V tuhle chvíli pocit mám,
že svět a zlobu nevnímám.
Ty jsi pro mě střed světa,
ale to Ty máš právo veta.

Jen na tobě záleží,
zda budu šťastná.
Jen tobě mé srdce náleží,
ta výhra by byla slastná...
Autor Luďka, 08.04.2005
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí