Otazníky ve vzduchu

Otazníky ve vzduchu

Anotace: ...pocit z dubnu 2007:-)

Vymáčknout svět. Jako citron... ?

Nebo spíš vyždímat z něj, co se dá. //

Seřadit otazníky ve vzduchu.

? ?? ? ??? ? ?? ? ?? ??? ?

Podle výšky i důležitosti.

Rozpůlit se v dvě liché bytosti.

-/-

Věčně na pochybách. Být. Či nebýt? ? ?

(otazníky do ztracena... k nám)

Zbývá zamávat si.

Zamrkat tam a pak zpátky.

Večer rozdmýchat den.

Hrát si na dílo spásy.

S úsměvem anděla, vážně?

Andělé nežijí... hlásá věda!!!

Jak zbabělé, tvrdit pravdu jasnou jako facka...

Den jako zkažené víno,

které zaspalo slavnosní přípitek...

a teď čeká na další přelom tisíciletí.
Přečteno 238x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevím proč, ale taky se mi moc líbí... to bude asi tou atmosférou...
LSD - říkají roboti, nevím proč... no, bacha na to ;)

29.04.2007 18:46:00 | prostějanek

Skvělé existenční obrazy...hlavně "seřadit otazníky ve vzduchu". jo tohle se mi opravdu moc líbí, stovku si zasloužíš:-)

29.04.2007 14:15:00 | paranoidandroid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí