Svět s cenzurou

Svět s cenzurou

Anotace: cenzurováno

Svět s cenzurou

Pod stolem roste tráva
ze stropu mi pilot mává
drobný hmyz z nádobí vstává
v obýváku bučí kráva

Uprostřed divočiny mraků
sedím s pivem v bílém saku
bezkřídlí papoušek na levoboku
před barem zahlídnu modrou ruku

Nechci odejít
nechci život tomuhle světu vzít
pozoruju bezstarostnost kolem
pramení v trávě pod stolem

Drobná kobylka zelená zpívá
komár nechce krev, v pivu splývá
nad hlavou ranní slunce únavou zívá
stále, stále nechci odejít od tohoto piva

Přichází šaman ke kolenou se mi sklání
podává mi hadičku s velkou bání
po potahu žiju se stádem saní
nikdo nikam nejde, nikdo tady není

Já taky nechci odejít
nechci život tomuhle světu vzít
a tak zůstávám
dál pivo brčkem nasávám

...usínám
...pozoruju
...lokám
...poblafuju
Žiju si svůj vlastní svět s cenzurou!
Autor Never, 29.04.2007
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Sohlasím s kolegy.

03.05.2007 13:49:00 | Azazen

souhlasím s Bíšou.. :)

30.04.2007 12:20:00 | Najlin

K tomu se nedá nic dodat...

29.04.2007 16:21:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí