Vyznání

Vyznání

Anotace: ....

Vyznání

Chci usínat v Tvých očích
Nechat se unášet v ořechové skořápce
v té nekonečné modři až tam,
kde mě Tvé řasy ukolébají ke spánku

Chci do konce života poslouchat
Tvůj hlas,jak mě spolu s Tvou rukou
provází bytím..

Díky za vše,co jsi mi dala
i za to,co jsi mi vzala
(určitě jsi pro to měla oprávněný důvod)

Díky za život
Za takový,jaký je
Mami..
Autor shaakti, 30.04.2007
Přečteno 470x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná...víc asi neumím říct...

03.05.2007 20:54:00 | Veru

skutečně krásné - řekla jsi jí ji?

30.04.2007 22:56:00 | Rádoby zoufalá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí