Píseň pro skrytého blázna

Píseň pro skrytého blázna

Anotace: Věnováno skrytému bláznovi zamčenému v podkrovní místnosti, marně se snažícímu vybít okno. Tomu, jenž křičí skrz střechu. Tomu, kterému nikdo nerozumí.

Jednou přijde déšť
a ty opustíš
místo u okna
poběžíš mu vstříc

Jednou přijde déšť
a jeho kapky
budou notami
podkrovního blues

Jednou přijde déšť
ty zahodíš plášť
a necháš se nést
seslanou vláhou

Jednou přijde déšť
odplaví všechny
myšlenky tvých let
a zbydou jen sny

Jednou přijde déšť.
Autor Bask, 30.04.2007
Přečteno 308x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí