Všechno jednou skončí

Všechno jednou skončí

Anotace: :-) :-) :-)

Všechno jednou skončí, když ne hned,
tak později určitě.
Naše životy skončí
a na naše kosti
pohřbené v zemi,
či prach
budou upadat vzpomínky zapomnění.
Když zemřeme, nrezemře svět,
uvadne pouze jeden lístek ze Stromu života.
Zanedlouho naroste nový, čilý, mladý,
ty staré odplují po řece a nevrátí se.
Nikdy...
Jednou to poznáte,
ale nebudete o tom vědět.
Autor Tomáš Přidal, 30.04.2007
Přečteno 243x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná a zajímavá myšlenka... spíš to ale vybízí k úvaze než k básni :)

24.05.2007 10:25:00 | Emis

Krásné, lehké, milé..

01.05.2007 17:51:00 | Lucijena

Hezké :)

30.04.2007 17:32:00 | Megs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí