Proč???(celkem asi úvaha...)

Proč???(celkem asi úvaha...)

Anotace: Mno prostě proč je svět tak zasraně hnusnej jak je?... je První Máj...se nedivte v jakym to pisu stavu =)

Miluju ji já to vím...
ona mne už nechce,
to také vím....
Ale proč je to tak jak to je?
Proč nekdo miluje a jiný zabije?
Láska je kurva...
Ale přeci jen ji chci mít...
Dobře žít,
jěště líp umřít...
Smrt je slast...
Proto přichází poslední...
Lásku zničí, je Jí to jedno...
Láska někdy hřeje,
jindy pálí...
Ale pořád ji člověk vidí v dáli...

Patří to jen Té, které to patřit má...ona to pozná,
ona mne přeci moc dobře zná...
nikdo mne nezná jako ona.

Proto píši to i sem...
Miluji Tě! a tím živ jsem!!!
Autor hell_o88, 01.05.2007
Přečteno 315x
Tipy 4
Poslední tipující: bloodysunset, Fog
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

koukni se na film amores perros-láska je kurva...myslím,že ti to hodně dá...jinak vcelku povedená básnička :)

27.06.2007 14:08:00 | ztracená

myslím že sem to poznala správně

01.05.2007 13:48:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí