Máš krásné...

Máš krásné...

Anotace: Jedné holce... Co si o tom myslíte?

Máš krásné řasy,
když mrkáš,
otřásají se stromy
a pouští
kaskádů lístků
k zemi.

Máš krásné oči,
zelené, myslím
jsou jako tráva,
která se třpytí
po jarním dešti.

Máš krásné rty,
smyslné, plné
červené jako
zralé jahůdky,
stačí je ochutnat,
políbit tě.

Myslím na tebe,
nepřestávám,
a nikdy nepřestanu.

Máš krásné jméno,

Markéta...

M jako máma, co lásku nám dává.
A jako andulka, která má ptačího pravnuka.
R jako rýč, do roka se prokopu pryč.
K jako kytara, co do taktu vyhrává.
É jako empatyie, cítím k tobě sympatie.
T jako táta, co k myšlení nás nabádá.
A jako andílek, který letí sladkostí nadílet.

Tvé jméno je na řádku svislém,
nikdy na tebe nepřestanu myslet,

Markétě
Autor Tomáš Přidal, 01.05.2007
Přečteno 353x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten zbytek básně bych také vynechala.Jinak prima***

16.12.2010 00:33:00 | jitka.svobodova

ta první část je dobrá, ten zbytek už kapánek pokulhává ;)

24.05.2007 10:27:00 | Emis

Moc pěkná..něžná...nevinná

01.05.2007 11:30:00 | Ik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí