Děvka

Děvka

Anotace: ...

Blond vlasy, úsměv milý,
svůdný pohled plný viny.
Tváří se jak ku*va boží,
chlapi po ní letí - to je lží...
Kamarádí s ní, páč je jako oni,
žádná nevinnost, jen cíga chlast a drogy.
Myslíte si, že každému ráda dá,
že každému své tělo zaprodá,
Netušíte, že ji nikdo nechce,
že jako "chlap" nemůže uspět lehce.
Je to její svět, ze kterého není úniku,
umí být i lepší, toto dělá už jen ze zvyku.
Autor antikriss, 01.05.2007
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Má to dobrou myšlenku...

01.05.2007 11:48:00 | Tomáš Přidal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí