Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: tak nějak teskně májová

Já tisknu k sobě
..vzpomínku na dnešní den
po kterém zůstala mi
..Tvá vůně jen...
tiše si šeptám Tvé jméno
které v srdci je uloženo
..chybíš mi lásko moje
..snad sen ..
pozve Tě zpět do pokoje
kde jako v zahradě plné kvítí
sluníčko pro naši lásku svítí
a s každým milým slovíčkem
..rozkvete další lásky květ
..a mohou všichni jen závidět
však utrhnout smí jen ten
kdo do sítě lásky je polapen
..tak pojď pujdeme spolu
nejdříve přivonět
..ke každému stvolu
..a pak až dozraje čas
budeme snad moci
...ty květy si spolu natrhat ...
Autor Pika, 01.05.2007
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí