VŮNĚ ŠEŘÍKU

VŮNĚ ŠEŘÍKU

Anotace: Už nikdy víc.

VŮNĚ ŠEŘÍKU

Je to snad osud nebo erotická fascinace?
Jak blázen smála jsem se dosud...
Ale tuto otázku pokládám bez legrace...
Máš mě nebo nemáš rád?

Víš... myslela jsem, že jsi jiný.
Že za lidi mluví činy...
a že se nic neděje bez příčiny.

Nemůžeš mě nechat myslet si cokoliv!

Proč mi posíláš zmatené signály?
Mám se s nimi poprat?
Vždyť by za to nestály!

Pod nohama je pevná zem.
Ale nad hlavou vábivá obloha...
A pak nemám být jakou jsem.
Mlč už proboha.

Mám vztek!

Ublížit mi držíc mě za ruku by sis neodpustil.
Ale vždyť jsi mě zklamal, když jsi tu ruku pustil.

Je konec.

Co jsem si myslela?Na co si to hrála?
Když jsem s úsměvem před tebou stála...
Se srdcem na dlani.

Teď už Tě nechci vidět...
Autor Turmalina, 01.05.2007
Přečteno 316x
Tipy 1
Poslední tipující: Breakthru
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí