Propast

Propast

Anotace: ...

Tiše, vidíš ji?
Je přímo pod námi...
Stojíme na samém okraji ohavně temné propasti.
Vidíš, jak se na mě šklebí?!
Jak cení zuby?
V záchvatu panické hrůzy ztrácím rovnováhu
a padám přímo do jejího nechutně černého chřtánu.
Slyšíš, jak se tiše směje?
Chtěli jsme ji přeletět, pamatuješ?
Zapomněla jsem,
že neumím létat.
Mám strach...
Autor Neverr, 01.05.2007
Přečteno 210x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí