Nerozhodnost

Nerozhodnost

Anotace: není to básnička, ale jen taková úvaha nad mými tehdejšími pocity

Stojím nad propastí mezi dvěma světy.
Jeden je křišťálově modrý,
druhý kouzelně zelený.
V modru se skrývá laskavost,
zelený křičí klidem.
S modrým nemám právo být,
žít v zeleném nemám odvahu.
Náhle zjišťuji, že propast zmizela.
Kam?
Sedí mi na prsou
a kouká do mě svýma temnýma očima.
Jak ji setřást?
Utéct do jednoho z obou světů?
Autor Neverr, 01.05.2007
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí