.. Mně to vadí...

.. Mně to vadí...

Anotace: myšlenky, beznaděj, otevřená duše, zklamání, touha, strach.. nechtějte nikdy mít ten pocit.. :(

nad dlaní hebkosti a zloby pozlacený strach
roztrhlá touha stékající vášeň rozkvetlý prach

červené kecky zakoření v umyvadle stínu
zaprášený dech v krvi nůžky nesou vinu

krvavá jizva bolesti s hladu pálí
rameno pochybení s chloubou někde v dáli

nezkonalá radost ze smutků zažloutlého ráje
rouška přes srdce svítí měsíc plný čaje

myšlenky pláčou mrtvé rty se smějí
rozkvetlá poezie ve tmě se ruce chvějí

víc složitých dovětek bolavého mládí
k prošukané noci miluju tě a to mi vadí
Autor Loa :), 01.05.2007
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Loe, to je básnička napsaná z láskou po prošukané noci!

01.05.2007 23:32:00 | Liv

hejíky kamilko tak to smekám... fakt dobry, jako od profesionála.. užasné se nemužu vzpamatovat z toho jak je ta básnička krásná!!!

01.05.2007 22:53:00 | Tereén

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí