Snad zapomnění

Snad zapomnění

Anotace: nikdy není pozdě

Pohleďme do očí emigraci
dejme si s tím aspoň chvíli práci
dnes je 1. máj
měli bychom se všichni stydět
že dodnes nedokážem vidět
to že za dráty nebyl žádný ráj

a my tu doma v našem Česku
od večera až do rozbřesku
snili svůj sen
však za nás jednali vždy jiní
tomu se bráníme a stíní
nám to probuzený všední den

My měli všichni stejnou šanci
z poznání moc a aroganci
žít v mlčení
soudruzi drželi nás zkrátka
a naše paměť je moc krátká
zapomnění
Autor Heron, 01.05.2007
Přečteno 237x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nepřihlášený Nortyk neví,která bije. Tvé téma mě nejen zaujalo, ale vzhledem ke stejné prožitému máš u mně super 100!

01.05.2007 23:43:00 | Liv

děkuji

01.05.2007 23:32:00 | Heron

jen mlčím.. a přeji dobrou noc

01.05.2007 23:26:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí