Bílá tma

Bílá tma

Anotace: ...:-)...:-(

Zahaluje svět
bílým světlem,
pohlcuje všechno
až nevidíte nic,
je to zlotřilá
bílá tma.

Nedá se z ní utéct,
není v ní vidět
vůbec nic.

Paprsky, které prozařují
její bílou neproniknutelnou
mlhavou tmou,barvy mléka
tlumí ostré sluneční jehly.

Nebodají do očí,
ale cítíte jejich doteky,
jemně vás škrábou ostrými
hroty.

Jakmile se otočíte,
vidíte pouze kontury,
ale za okamžik přestanete...

Bílá tma vás pohledem
do hrotů nablýskaných
ostří slunečních jehel
připraví o zrak.
Autor Tomáš Přidal, 02.05.2007
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí