Kroky ve tmě

Kroky ve tmě

Anotace: trochu dekadence

Skálopevně přesvědčen
lámu zuby kámen,
do Adama vysvlečen
objímám tě kolem ramen.

Chmurná cesta k rozbitému loži,
světlonoš rozsvěcuje město.

Bludný měsíc
vrata ozářil,
známého domu.

Tam sladké chvíle
plynou jako dny,
bezesné noci v tuposti.

Koketní smích žen
zanedbaných nudou,
mastné si češou
navzájem vlasy.

Plná hrdla,
v špíně leží,
spoře oděny
odporné jsou
ve své kráse.
Autor Andronikos, 02.05.2007
Přečteno 410x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na světě není všec jen krásné...

22.02.2009 01:56:00 | Andronikos

po básnické stránce je to dobrý, ale po významové... mastné si češou vlasy? Jako je to hezký, ale o čme to je se mi teda nelíbí

22.02.2009 01:34:00 | lady_esik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí