Náruč

Náruč

Anotace: Náruč mám prázdnou ...........

Náruč mám prázdnou,
nikdo nesevře mně pevně v náručí.

Hladíš a objímáš teď jinou,
necítím Tvé teplo,
má náruč je prázdná,
prázdná a chladná.

Jak jsi jen mohl jinou v náruč vzít,
ptám se teď každý den.

Ledový chlad mně prostupuje,
já v lásku věřit přestala.

Jak jsi jen mohl opustit mne,
když nejvíc jsem Tě potřebovala.

Ze srdce kámen nyní mám,
milovat již nedokáže.

Já ptám se,
jak jen sis mohl vzít mé tělo, mou duši, mé srdce.
Autor chiquita, 10.04.2005
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

presne jak rika takova vazne sni souhlasim me se toto taky stava neni to prijemne

10.01.2006 11:00:00 | Ada

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí