Večerní chvilka samoty

Večerní chvilka samoty

Anotace: jedna smutná večerní chvilka

Večerní chvilka samoty

Chybí mi Tvé oči a v nich ten jas!
Chybí mi Tvůj úsměv na rtech tvých!
Chybí mi Tvůj hlas, chci ho slyšet zas!
Chybí mi Tvůj dotek na tvářích mých!

Proč už to není jako kdysi?
Proč stále se mi vyhýbáš?
Proč v tváři máš tak jiné rysy?
Proč šikmou plochu stále nahýbáš?

Nevím, co mám dělat dál,
Miluji Tě ale zvláštní pocit mám.
Pocit, že život mi Tě vzal,
Pocit, že pro Tebe nic neznamenám.
Autor seherzada, 10.04.2005
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí