V každém z nás......

V každém z nás......

Anotace: °°°°°°

Sbírka: Písně odjinud . . .

V každém člověku
poklad je skryt
Občas probleskne
a jeho svit
jasnější nad slunce

V každém člověku
utajen
v očekávání okamžiku
onoho dobra
jemuž zůstane
...odevzdán...
Pro štěstí zázraku
Pro štěstí života
Pro LÁSKU
.................
Pro LÁSKU
vrátí se ozvěna.....

V každem člověku
pár doušků dobra
i špetka soucitu
zrnko
o němž vím
že říká se mu něha

V každém člověku
to všechno ukryto...
Chtěl bych znát
těch pár slov kouzelných
Jimiž mohou být
........probuzena...
Autor Těšínský, 03.05.2007
Přečteno 270x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí