Hudba, seznámení a rozloučení z poučení

Hudba, seznámení a rozloučení z poučení

Anotace: Co dodat jedná z děl, které jsem v hlavě mé a vždy a navždy tam ukrytá budou. Však nadejde den kdy každý se o mě dozví, jelikož v mé knize stojí tohle vše co tu vložím......

Slovo moci zníti stále v uších může,
dej mi nějak najevo,
že já se mýlím a najevo dávám toho moc,
než jsem schopný přimout
a být celou noc vzhůru a nebe se dívat s někým koho miluju.

Však kráčím cestou nebezpečnou,
v uších jenom slyším to co si přeju,
muzika hraje a spoutáná v neštěstí zní,
zachráním vás s basami doplnim
ten zvuk, který tomu chybí,
doplním i DJ kouzlo a jenom rozjíždím,
Drum and Bass 4 EVER AND NEVER DEAD I
love it, přičemž píšu tohle čemu se říká umění,
lidé mě nevzrušují nevnímám je jsou nudní,
neví co chcou a ničí ty silné ve skupinách ty nadané.

Kdo se ohlédne za mnou když v patách bude cítit zlobu a nenávist
nikdo, jelikož mě nezná ale kdo chce ví co cítí a zamiluje se ,
ne do mě ale do někoho jiného tak prosím tě přiznej a dej mi najevo,
že o mě stojíš a city v tobě proudí,
abys mi polibek uštědřila a dlaněmi pohladila,
po tváří mé, která bude jedinečná,
svým vzhledem a plnosti,
cítíš že tohle není sen,
ale pouhý ten nejkrásnější den v tvém životě cos kdy měla,
a nechceš, aby kdy tahle chvíle skončila.

Miluji a dokazuji,
nevyužívám a nezahazuji,
říkám a dodržuji,
však poznej mně a
řekneš si sama o sobě,
má pravdu či nemá možná chce abych mu naletěla,
je to chlap a ti chcou jenom sex,
přesto stále vázne to, čemu se říká osobnost.

Ale dost těch trapných věcí, kde mě zná jenom chválu na mě má,
to mi nestačí chci více,
jelikož psaní je můj krásný živel,
mohu mít každou,
ale chci jen jedinou tak,
která to může být z tohohle světa.
Nevím možná ani psáti neumím,
kdo ví jenom skládám slova k sobě a možná něco to znamená,
mě se to líbí a líbít neustále bude,
tak nezapoměn o co jde hlavně tobě.
Přeci píšu, jelikož zálibu v tomto mám,
nevnímám kritiku, však sem v tom sám jedinečný nejsem ani nechci být,
k čemu mi by to bylo, když hledám nenacházím slov,
proto co mě trápí.

Chceš mě stále poznát a
nevíš jak začít na uvítanou,
tak ke mně radši ani nechod,
jelikož tvůj zájem je beznadějný.
Kdy se řeklo, že kluk má jít za dívkou když se mu líbí,
však nějaké spravedlnost není,
láska je slovo,
já už udělal krok k tomu,
aby z toho byla věc a
posloužila svému účelu.

Láska je něco,
co člověka udrží při životě,
ale dokáže i zabít,
tak pozor si dej s kým chceš začít,
žít a milovat se sním, vždyt možná nic o něm nevíš.

Moje rada může být marná to záleží na tobě
jak se vybereš a pak sama sebe soudít budeš,
ale mě do toho netahej,
já ti poradit chtěl,
ale tys neuposlechla rady mé,
z bohem navždy rád sem tě poznal……..
Autor Kedaras, 03.05.2007
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí