TeFu

TeFu

Anotace: druhá z lyžáku....

Naše Terka Fučice,
to je pěkná dračice,
divoká kočka,
co má hnědý očka.
Zkrátila si vlasy,
vybírá chlapům kasy.

Krásná holka hravá,
a taky vybíravá.
Seidlovi se líbila,
Rudovi mozek vymyla,
stalo se brzo po sobě,
skoro si dali po hubě.
Láska s nima cvičí,
lehce hory přenáší
a kamarádství ničí.

Tahle milá Terezka
není vůbec nehezká.
Má nádherný nohy,
k modelingu vlohy.
Je to dobrá kost,
kdo by měl na ni zlost?

29.3. PMF 2007
Autor PMF, 04.05.2007
Přečteno 498x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rýmovačka ze života, ... a Terka se dostala do literatury ... :-))
dobrý ..

07.05.2007 09:37:00 | Rybča

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí