Madona

Madona

Anotace: ..jaký asi musí být svět žen v domácnosti...

Zpívám a tančím si celý den
do taktu hodin.
Jsem madona,
oděná do trika,
tepláků na doma.

Zpívám a tančím jak tranzistorák,
teplota stoupá, jak žhavím sporák.
Jsem madona,
oděná do trika,
tepláků na doma.

A tak se, bejby moje, večer vrať,
do našich dveří vede stále stejná trať.
Čeká tě madona,
oděná do trika,
tepláků na doma.

Čeká tě madona,
oděná do trika,
ta madona
steskem už naříká,
tvá madona,
oděná do trika,
tepláků na doma.
Autor ukume, 04.05.2007
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí