Pár Budhů

Pár Budhů

Anotace: °°°°°°

Sbírka: Písně odjinud . . .

Proběhnu řádky
Sladkobolno
jako med se stránkou táhne

Rozvodněné touhy
slzy
něžnůstky
Objetí
polibky
Štěstí
radost
A vzápětí zase pláč
Nekomečné
Da Capo Al Fine

Pár Budhů
co na stole mi drží tichou vartu
směje se pošetile
když zklamaně zvednu číš
a chutnám Chardoné
odněkud od břehů Pacifiku

Bůh s Vámi
hledači mámivých představ
a sběratelé bodů
Quo vadis,Domine
když v sobě nehledáš
tu krásnou pravdu
o tom co nenalézáš
..................i o sobě...
Autor Těšínský, 04.05.2007
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle můžu, tenhle styl...

11.05.2007 15:12:00 | Trdlo

...sic est vulgus: ex veritate pauca, ex opinione multa aestimat...

05.05.2007 20:52:00 | Lota

..vado litera iterum crucifigi.. :-)))

04.05.2007 21:35:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí