Zrada

Zrada

Anotace: ...

Duše zklamaná pod nebem temnoucím,
modlitbu šeptá hvězdám zářícím...
Svět v představách jiný se zdál,
sliby řečené však stojí opodál.
Co láskou něžnou se zdálo,
jen prázdnou řečí se smálo...
A duše stále dál kráčí,
smutnou tvář slzy žalu smáčí.
Svět jen si s ní hrál,
teď neví, kudy jít dál...
Autor Neverr, 05.05.2007
Přečteno 230x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mne sa to páči:-)

05.05.2007 16:37:00 | Duerre

:-)

05.05.2007 13:18:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí