Jsi bůh

Jsi bůh

Anotace: ...

Jako boha…
Jako boha tě uctívám,
protože jsi prostě jiný.
Při pohledu na tebe se rozplývám,
jelikož jsi tak krásný.
Moje uši stále slyší tvůj hlas,
je tak rozkošný.
Vidím tě pořád,zas a zas,
jsi tak nádherný.
Chci tě a ne jen jako kamaráda,
chci líbat tvé úžasné rty.
Do háje proč tě mám tak ráda,
proč do cesty jsi mi vstoupil zrovna Ty?
Autor Luďka, 11.04.2005
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí