Poslední úsměv

Poslední úsměv

Anotace: Na šaty kanou...

Na šaty kanou smutné slzy
smáčejí líčka i šat
slečinko, překonej citů krizi
já vím, smutek je nelítostný kat

Zhroutila se na ztemnělou pláž
omýval ji smutek v podobě něžných vln
uplakanou dívku přikryl odevzdání plášť
mladík sevřel ji v náručí, štěstí pln

Radoval se, že ji před smrtí uchrání
otevřela oči, usmála se na zachránce
chtěla ho pohladit, ale nedotkla se jeho skrání
zavřela oči únavou a viděla obraz toho krasavce

V tu chvíli Smrt si ji vzala
mladíkovi z rukou i srdce vílu vyrvala
Autor Santinan Black, 05.05.2007
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Víš, jak vypadá smrt? Nijak, jenom o sobě nebudeš nic
vědět, cítit, budeš nic.

To ostatní jsou jen smyšlené bláboly - posmrtný život,
život na nebi nebo v pekle...

Nikdo se neotočí v pravdě do očí.

Vždyť je to normální cyklus.

07.05.2007 19:33:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí