NEJSMUTNĚJŠÍ ROK

NEJSMUTNĚJŠÍ ROK

Anotace: rok po tvé smrti

Jaro bylo plné květů
všechno kolem svěží
ale já dny zvládala
opravdu jen ztěží.

Když ovoce v létě zrálo
slunce krásně hřálo,
moje srdce ani jednou
snad se neusmálo.

Podzim potom krásně kreslil
všemi barvami,
moje oči zalily se
často slzami.

Paní zimě nechtělo se
tentokrát moc vládnout,
ale mě i přesto
u srdce moc záblo.

Všechno má teď jinou příchuť
když tu s námi nejsi,
v duchu s tebou často mluvím
a ptám se tě kde jsi?

Dnes je to přesně rok
Maminko drahá
co nám tě zlá nemoc
navždycky vzala.
Autor adinka, 05.05.2007
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...:( ...

07.06.2007 00:14:00 | WhiteSkull

moc hezký opravdu to vystihuje upřímnost....možná vím jak se cítíš...fakt moc pěkný

10.05.2007 22:19:00 | galadriela

moc hezký opravdu to vystihuje upřímnost....možná vím jak se cítíš...fakt moc pěkný

10.05.2007 22:19:00 | galadriela

Strašně smutné,,,,ale fakt dobrééé

06.05.2007 17:35:00 | Mispulínka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí