Pro tebe

Pro tebe

Anotace: Jiskry

P R O T E B E

Jen nepatrná jiskřička
může roznítit požár lásky
lásky nesmírné
lásky přijímané
lásky dávající
lásky spalující člověka celého

Jen nepatrná jiskřička
může zažehnout oheň touhy
touhy dosáhnout výš
touhy poznat víc
touhy dojít dál
touhy dokázat nemožné

Jen nepatrná jiskřička
může rozsvítit plamínek přátelství
plamínek křehký
plamínek zranitelný
plamínek sílící
je - li o něj dobře pečováno

Pak se z něj stává maják
k němuž se můžeš s důvěrou vracet
znamená naději
znamená touhu
znamená lásku
znamená jistotu a bezpečí

Ty nepatrné jiskřičky
vylétající ze srdce a vracející se
v pravý čas
a správným směrem
jsou největším bohatstvím
jaké může člověk mít
Autor cekelina, 11.04.2005
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí