Nicota

Nicota

Anotace: ..............

Kráčím
Jsem chodec beze slova
...plivu do deště
Ještě
Ještě stačí na pár chvil
Než dotknou se větve vrby
Země beze jména...

Kráčím a nečiním
...snad nic zlého
Ale kolik
Kolik ještě vykrvácených pohledů
...vrátí se mi

Z posledních doteků
...zranil mě i poslední

Nestačí mi slova žití...
Vpily se mi do polštáře
Autor mateska, 05.05.2007
Přečteno 442x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsem si početl u tebe...velmi dobře píšeš..

11.05.2007 22:37:00 | jedam

...vykrvácené pohledy...díky, byl to zážitek nadmíru inspirativní.

06.05.2007 13:20:00 | Ayla

Vypečené;o). Nemám slov.

06.05.2007 00:00:00 | fialová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí