Být milován či zemřít

Být milován či zemřít

Anotace: Je pozdě na slova....

Pouhé slovo nestačí,
jedna věta postačí.

Vyjev mi své city,
které jsou v tobě vpity.

Říkám ti teď tady,
že pro mě jsi ten pravý.

Pokud to není pravda,
ať mi osud zavdá.

Zabije mě blesk,
po mě zbyde v tobě stesk.

Po mě, po nás, po našem přátelství...

Aspoň v to doufám.
Autor Tomáš Přidal, 06.05.2007
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí