...

...

Anotace: Noc

Nocí temnou postava skleslá kráčí,
slzy zklamání smutnou tvář smáčí.
Střípky štěstí zářící,
bolavou duši drásající.
Zradu mezi sebou skrývají,
něžně se na svět usmívají.
Kdysi věřila, že štěstí a život ruku v ruce jdou,
teď však ví, že jen různými stupni beznadějě jsou.
Nocí temnou kráčím já...
Autor Neverr, 06.05.2007
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nocí temnou, nejsem jediná..
líbí:)

03.07.2007 22:05:00 | o ...(borůvka)

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí