Odpovíš?

Odpovíš?

Anotace: Vím že chceš mé básně číst .....

vím že nevíš co bude dál
že život je jako velký sál
ve kterém je lehké se utrácet zas a znova
že teď jsou všechno jenom slova
co hledají svoje naplnění
o tom přec život je i není
nestůj za dveřmi a vstup já tě čekám
taky se toho co bude lekám
ale chci být paží co tě bude držet když se ti kolena podlomí
chci být tvé bezpečí, chci být tvé zázemí
chci být místem kde se schováš před špatností
chci být přítelem věrným až do morku kostí
chci být vzduchem který dýcháš i potravou co tě sytí
dopřej mi to pro mé žití ........
já nemám nároky, mě není se třeba bát
jen miluj mě a já se před tebou budu kát
vím že to chce čas .....
že rozhodnutí je v nedohlednu
dívám se na tebe jak na rozhlednu
mám z výšek hrozný děs
ale kvůli tobě tam budu stoupat ještě dnes
protože vím, že mě tvá paže chytí ....
jsi klíčem k mému srdci
jsi mi dnem i nocí
jsi světlo které vidím v dáli
budem mužem a ženou co o sebe stáli?
víš že poslouchám co chceš říct ...
Autor rozinky, 06.05.2007
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...držím palce, ať je líp a ať láska nebolí.... :-))...

06.05.2007 17:02:00 | Aniba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí