Kapalné skupenství

Kapalné skupenství

Anotace: Pršelo ...

Víš proč tají ledovce?
Chtějí se proměnit v kapky rosy,
chtějí, aby lidé chodili v nich bosí.

Víš proč prší deště?
Chtějí se nechat stékat na dívčí ňadra
a loudat se dolů po těle.

Víš proč slzy z očí kanou?
To, když dva říkají si neshledanou,
to, když milý přestane mít milou rád.
Autor Hančí, 17.08.2004
Přečteno 705x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí