Účtenka

Účtenka

Anotace: ...čeká...

Platím své dluhy, čas od času,
naslouchám, ale neubližuji,
udělal jsem chyby,
a nebylo jich málo,
mám v obličeji otisk boty
která mne kopla.

Bojuji a bojuji až do konce,
bez možnosti být vítězem.
Nikdo nepochválí poražené,
ale někdo jím být musí.

Vzal jsem vše co mám,
obvolal desítky čísel,
pokoušel štěstěnu i osud,
a děkuji všem
co přidali růži
na věnec mé prohry.

Budu bojovat až do konce,
i když nemám možnost vyhrát,
nikdo neocení poražené
i když někdo to být musí
osamocen...
Autor Brbla80, 06.05.2007
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.... na kostech poražených .... stavíme své babylónské věže ...
aby pak jako oni .... zmizely v propadlišti dějin ...

*- každý vede svou soukromou válku ... sám ze sebou ...
a průser je ... že na výsledek
... žádná lotynka sázky nebere ...

10.05.2007 17:26:00 | HarryHH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí