různé druhy slov

různé druhy slov

Anotace: ........

Místo tajných vyznání
City,předložky a slovesa
Čísla ,jména ,příslovečná přání
Mlčenlivá noblesa

Místo něžných souvětí
Neslýchám ani věty holé,
Nad hlavou štíra souhvězdí,
Šklebí se na nás dole.

Jen ve snu zdál ses můj
V pravdě mě zanechá ráno
V zrcadle obraz svůj
Slov nebylo mu dáno

Ticho řvoucích prázdných stěn
Beze slov otáčí se zády
Vyprávím příběh bez konce
A marně střídám pády
Autor karadka, 06.05.2007
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí