Krásná budoucnost :)

Krásná budoucnost :)

Anotace: :)

Až zapadne měsíc,vyjde slunce,
které bude pro nás zářit,
až budem zkušení a všechno se nám bude dařit.
Až vystřídá smutek štěstí,
až budou se mít všichni rádi
a nebude zlo,násilí,pěstí.
Až si budeme navzájem pomáhat,
až nebudem líní a pokusíme se to těžké zdolávat.
Až nemocní budou zase zdraví.
Až se stane zázrak a staří budou opět mladí.
Až děti si budou hrát jako dříve,
pak bude nám krásně,bude to naše vzácná chvíle.
Autor Gagulii, 11.04.2005
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí