Měsíc Nad Řekou

Měsíc Nad Řekou

Anotace: Depčička :-)

Ty Měsíci, já na břehu řeky sedím,
přes odraz rozechvělé hladiny na tebe hledím.
Ty na mě svým čarovným jazykem promlouváš.
Proč mi život rozmlouváš?

Vím, že o starostech bych popsal tisíc stránek,
že se zklamáním mohl bych si otevřít krámek.
Ale kdo ti dává to drzé právo!?
Nechci tě poslouchat, ať už je ráno!

Proč mě pořád přemlouváš?
Zlou píseň mi do mysli pouštíš.
Tím zlým jazykem ke mně promlouváš
a mou mysl ovládnout zkoušíš.

- - -

Život se nemá běžet, má se jít krokem.
Ale mně nezbývá, než říci sbohem.
Autor G30R63, 06.05.2007
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tak tě vítáme zpět... i když s úsměvem by návrat byl
příjemnější..., ale občas tak píšem všichni :o) a jen sníme o své sbírce básní :o)))
J.C.s a j.c.ben

06.05.2007 22:51:00 | j.c.

taky si tak občas připadám, ale vždy to přejde :))

06.05.2007 22:31:00 | rozinky

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí