Můj nepornografický vztah se smrtí

Můj nepornografický vztah se smrtí

Anotace: Tak nějak to vidím...

Až ruce mé stářím se svraští
a dech můj se zkrátí,
pak spatřím tu jedinou
s pletí,bez života,bílou.

Pak vykročí ke mě krokem pomalým,
já svůj dech na chvíli zatajím
a do očí jejích se zahledím.
Svůj strach v nich uvidím.

Až líbat mne bude dlouho,
život tak ze mne bude sát.
Já však řeknu:Hovno!
Otočím se a žít budu dál!
Autor krok, 11.04.2005
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo! to uz sem taky cetla a taky se mi to libi..ses jeden z mala u koho s emi libej rymy:

18.11.2007 22:04:00 | Fried Green Tomatoes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí