TSP

TSP

Anotace: básnička z jednoho příjemnýho odpoledne s kámošem a s ganjou

TSP

dvě těla a přitom nespočet duší
seděly v trávě naproti sobě
květy míru poletovaly kolem uší
a hvězdy dolů padaly kolem tebe

noříš se do psychedelických vln
a nadějí pln
že tvůj svět tichých ozvěn
bude námi nepozměněn

můj krok už zpomalil
celá jsem jaksi zdrobněla
jen ty jsi vyšší a vyšší
a já na i na boha zapomněla

chceme objevit slova nová
a stará nezahodit
opracovat a znova
jako dítě učit chodit

říkáš mi myšlenky
a já mám pro ně tak málo místa...

proč
jsem byla skoupá na každé slovo
ale právě v tomto mlčení
byla ukryta celá moje duše

nikoli tedy co jsem chtěla říci
ale o čem jsem mlčela
vždyť daleko mohla jsem utéci
ale já naproti tobě pokorně klečela

dvě těla a jedna duše
na konci cesty
svět jevil se tak hlučně
když tichounce
spadnul ti peace mezi prsty...

...leave this world
and find our souls...
Autor Ioreth, 06.05.2007
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí