Utíkej

Utíkej

Anotace: takový psychedelický...jako všechny poslední dobou

Utíkej hochu, utíkej
Už tě skoro mají
Už se jejich pařáty
Dotýkají tvé hlavy

Utíkej chlapče, utíkej
Už ti dýchají na záda
Už uvazují smyčku kolem krčku
A ty se ani nebráníš

Utíkej člověče, utíkej
Už se začínáš houpat
Do rytmů jejich bubnů
Už je čas odsaď zdrhnout

Tvůj čas je pryč
Tak tě přece dostaly
Ty ohavný špinavý drogy
Už se na nich zase houpáš

Člověče, měl si běžet rychleji
Autor Ioreth, 06.05.2007
Přečteno 352x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nečetlas od Kinga Running man?

07.05.2007 18:46:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí