Chci spáchat incest se smrtí!!

Chci spáchat incest se smrtí!!

Anotace: Opojenpívemsnažímsepsát.

Právě jsem dorazil domů
a stejně tak procitl z bludu.
Už nechci být jiný
už chci být stejný.

Nechci nikam nepatřit,
chci se mezi Vás zařadit.
Chci být ovlivněn masovou psychologií,
z reklam,filmů a masových médií.

Chci zasraný stereotip být,
chodit do práce,
vydělávat peníze
a od rána do noci pít.

Mrdám na víjimečnost,
vsázím na stejnost,
chci být řadový občan
a touhle básní nedotčen.

Báseň nesmím dokončiti,
neb byl bych jiný.
Můžu jít leda do piči
a být stejný.
Autor krok, 11.04.2005
Přečteno 735x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no mzoan uz to chapu protoze ten pocit potreby se nekam uz konecne zaradit mivam posledni dobou az podezrele moc casto...horsi ej ze vim presne kam se zaradit chci..jen to moc nevychazi...

18.11.2007 22:04:00 | Fried Green Tomatoes

no..myslim ze to vubec nechapu:))

03.06.2007 12:02:00 | Fried Green Tomatoes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí