Miss ČR 05

Miss ČR 05

Anotace: ...njn...rýpnul jsem si poprvé, rýpnu si i podruhé... :)

"Miss Čé er dva tisíce pět",
rozvířila zas televizní svět.
Dvanáct dívek průměrných,
v róbách drahých nádherných.

Všechny dívky jak šílené zuby cení,
koženě se do kamer "smějí".
Škleb ten jejich bizarní,
jen umocňuje dojem prvotní.

Znechucen jsem celou tou šarádou,
ryze syntetickou parádou.
Jedna dívka průměrnější než druhá,
svého účelu parodie ubohá.

Ne nadarmo měla akce místo druhé,
spadajíc mezi pořady béčkové.
Proti České Miss slabý odvar,
zkostnatělý, trapný tovar.

Ještě si však BMI vyhledám,
podezření silné totiž mám.
Celkově to prostě bylo tragické,
jen občas zoufale komické.
Autor Comodor Falkon, 11.04.2005
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí